Katja

MOJA RESNICA NI NUJNO TVOJA RESNICA, A BISTVENO JE, DA MI SLUŽI

To sem jaz. Igralka na odru življenja. Duša oblečena v telo, kjer prebivajo čustva in prepričanja, ki mi vsak dan sproti kreirajo realnost. In kakšna so moja prepričanja?

Verjamem, da je svet lep, če v njem iščeš lepote. Verjamem, da se lahko vsi pozdravimo, če se osredotočimo na brezmejno zdravilno inteligenco svojega telesa. Verjamem, da v svoja življenja privabljamo ljudi in izkušnje, ki nam omogočajo rast, razvoj in vedno globlje spoznavanje svojega bistva. Verjamem, da hvaležnost dela čudeže in nam daje še več razlogov za hvaležnost.

Zavedam se, da sem vsak dan bližje sebi. Zavedam se svoje neskončnosti v tem neskončnem vesolju. Zavedam se, da nikoli ni nič izgubljeno. Zavedam se, da je moja pot preprosta, če se ji ne upiram. Zavedam se, da me življenje vodi. Zavedam se, da nobeno bogastvo ni nič v primerjavi z notranjim mirom in globoko notranjo radostjo.

Zavedam se, da vedno raste tisto, čemur namenjam pozornost. Zavedam se, da je za vse vedno dovolj vsega. Zavedam se, da vse, kar mi do zdaj še ni uspelo, blokirajo moja prepričanja o tem.

Zavedam se, da je lahkotnost, sproščenost in jasnost moja zgodba. Zavedam se, da nam smeh polepša dan. Zavedam se, da me sprejemanje osvobaja. Zavedam se.

Moja resnica mi zelo dobro služi.

Kaj pa tebi tvoja?

Sem Katja Kotnik Prosenjak, rojena 14.9.1980 v Slovenj Gradcu. Po horoskopu sem devica, po kitajskem horoskopu opica ter numerološka čista 5. Sem večna raziskovalka, večna optimistka, vedno usmerjena v rešitve, devica v meni pa poskrbi, da obožujem red in da imam izjemno intuicijo. Resnično osrečuje me samo svoboda. Obožujem umetnost in jogo. Sem učiteljica joge, slikarka, pesnica, pisateljica, pevka, igralka, vrtnarka, popotnica in večen otrok. Raziskujem jogo in kristale,  raziskujem različne zdravilne tehnike ter vpliv naših prepričanj in čustev na našo realnost. Sem mama dve otrok, Lucijana in Lune, ter srečna žena še bolj srečnega moža Klemna.

Katja Kotnik Prosenjak

  • 2012 sem imela svojo prvo slikarsko razstavo v avli Splošne bolnišnice Slovenj Gradec.
  • 2014  sem izdala svojo prvo knjigo, pesniško zbirko Zvesta sebi, ki sem jo predstavila na svoji drugi razstavi v Čajnici Peč v Slovenj Gradcu.
  • 2016 sem imela samostojno slikarsko razstavo v MKC Slovenj Gradec.
  • 2018 sem  izdala knjigo Si upaš najti sebe?, ki je bila s slikarsko razstavo ter razstavo skodelic z mandalami in pozitivnimi afirmacijami predstavljena v Gostišču Rahtel nad Slovenj Gradcem.
  • 2019 imam v Medicinskemu centru Gorjanc samostojno slikarsko razstavo Šepet pomladi.

Po izobrazbi sem dipl.org.manager, sem predsednica Kulturnega društva Slovenj Gradec ter bivša članica Nadzornega odbora Mestne občine Slovenj Gradec.

Rada imam ta svet, predvsem pa sebe.

Svoboda je stanje duha

DODATNA IZOBRAŽEVANJA

2018/2019                 Drugi letnik RYT 300 Parinama Blaž Bertoncelj

2015                            Parapsihologija s Cristy Žmaher

2013/2014                Šola za bioterapevte (Tadej Pretner, Marjan Ogorevc, Milena Plut Podvršič, Beba Splichal)

2011/2012                 Šola za učiteljico joge RYT 200 Parinama Blažu Bertoncelj

2011                             Equilibrium, kristali – Tadej Pretner

2010                            Angelska intuicija 1., 2., 3. stopnja (Teja Melinc)

2009                           Izobraževanje za vaditelja smejalne joge (Mojca Morya Malek)

2007                           Refleksna masaža stopal in metamorfna tehnika (Oli Lukner)